kaikki kategoriat

Yrityksen profiili

Etusivu>Tietoa Meistä>Yrityksen profiili

Suzhou Walter Flow Control Equipment Co., Ltd. on ammattimainen nesteteollisuuteen erikoistunut yritys. Teemme ja tulemme aina muokkaamaan pitkäaikaisia ​​liikesuhteitamme kehittyneen teknologian, erinomaisen laadun ja hyvän palvelun avulla.
WALTER on erilaisten venttiilien suunnittelu, kehitys, tuotanto ja pääasiassa kaikenlaisia ​​kiekkoja, laippatyyppejä, kovatiivisteitä, pehmeätiivisteitä, läppäventtiiliä, takaiskuventtiilejä, palloventtiiliä, siivilä, hydraulinen ohjausventtiili ja palo. Hydrant, kuten tuotteet, joita käytetään laajalti vesihuollon ja viemäröinnin suunnittelussa, vesilaitosten käsittelyssä, jäteveden käsittelyssä, rakentamisessa, öljyteollisuudessa, paperinvalmistuksessa, tekstiiliteollisuudessa, metallurgiassa, kaivoksessa, kemianteollisuudessa, ja 98 prosenttia tuotteista viedään ulkomaille. Asiakkaita on yli 40 maasta.
Walterin tuotteet ovat suunnittelun mukaisia. DIN-, BS-, ANSI-, AWWA-, EN-, ISO-, AS-, API-standardeihin ja asiaankuuluviin tuotteisiin voidaan toimittaa FM-hyväksyntä, UL-luettelo, CE-sertifikaatit.
Yrityksen filosofia
Käsittelemme jokaisen kyselyn tehokkaasti
Kohtelemme kaikkia tilauksia vakavasti
Palvelemme jokaista asiakasta huomaavasti
Valitse meidät, saavuta menestys